На Харківщині розслідують 514 випадків інфікування COVID-19 серед медпрацівників, у тому числі 15 смертельних випадків.

Про це повідомили в Управлінні Держпраці в Харківській області.

Лабораторно підтверджені випадки коронавірусу серед медиків та інших співробітників, захворювання яких пов'язане з виконанням професійних обов'язків (надання медичної допомоги хворим на інфекційні хвороби, робота з живими збудниками та в осередках інфекційних хвороб, дезінфекційні заходи та інше), розслідуються як випадки гострого професійного захворювання.

медики, скріншот з відео
медики, скріншот з відео

"Станом на 26.10.2020 до Головного управління Держпраці в Харківській області надійшли повідомлення про гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2 по 514 медичним працівникам, з них 15 смертельні випадки"— повідомили у відомстві.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Зазначимо, українські медики з початку пандемії коронавірусної інфекції covid - 19 підтвердили вже понад 355 тисяч випадків зараження не території країни. За добу (26.10) зафіксували 6 677 нових випадків. Всього в Україні з початку епідемії видужали вже 145 336 пацієнтів. За останню добу видужало 2 799 осіб, 126 осіб померло.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Коронавірус позбавив Тернопіль ще одного ангела в білому халаті- " працювала до останнього"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Прикарпатських медиків скосив коронавірус, за хворими доглядати нікому: "Заражена вся лікарня"

Також «Знай.иа " писав, що Медсестра віддала 40 років медицині і померла від коронавірусу: "вона була промінцем світла"