У Харкові з 1 грудня офтальмологічне відділення обласної лікарні почне приймати хворих з COVID-19. Але у відділення важких пацієнтів будуть доставляти рятувальники.

Про це 30 листопада заявив заступник голови Харківської обладміністрації Тарас Пастух.

За словами чиновника, відділення повністю підготували до прийому пацієнтів. Але головна проблема тут: у відділенні немає ліфта. Пастух повідомив, що ліфт планують встановити в січні, а доти працівники ДСНС допомагатимуть заносити хворих на другий поверх.

"Ми домовилися з ДСНС, вони виділять наряди, які зможуть допомагати в тому випадку, якщо буде доставлятися важкий хворий або людина, якій важко підніматися на другий поверх",- заявив Пастух.

Лікарні при коронавірусі, скріншот: Youtube
Лікарні при коронавірусі, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, в Харківській "інфекційці" закінчуються місця для хворих з коронавірусом. Ситуація наближається до критичної.

Близько тижня тому Харківська обласна державна адміністрація повідомила, що місцева інфекційна лікарня заповнена на 100%, а в регіоні спостерігається критична ситуація з хворими на COVID-19, передає "Суспільне".

З "швидких" у відділення більшість пацієнтів обласної інфекційної лікарні перевозять на візках — тепер лікарня приймає в основному людей у важкому стані. На подвір'ї медзакладу гуркочуть колеса каталки - у чорних мішках перевозять померлих.

Як виглядають будні медиків у Харківській "інфекційці" дивіться у відео:

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Харковом сімейні лікарі "відфутболюють" хворих пацієнтів: "Не приїдемо"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Харків'яни "оселилися" під вікнами інфекціонки: рідні задихаються і чекають

Також «Знай.иа " писав, що Харківська інфекціонка тріщить по швах, десятки хворих залишають на порозі: "місць немає"