В інфекційних відділеннях лікарень Харкова більше не залишилося вільних місць. Кількість нових пацієнтів серйозно перевищує кількість тих, хто одужав.

Відеофакт, зроблений очевидцем, публікує Telegram-канал ВЕХА.

"Місць в інфекційній лікарні немає! Лікарі кажуть, що людей привозять, але класти їх нікуди. За словами головлікаря лікарні Павла Нартова, всі кисневі точки зайняті, беруть тільки важких хворих",- йдеться у підписі до ролика.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що в Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 378 729 випадків зараження. За добу зафіксували 8 312 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Відомо, що всього в Україні з початку епідемії видужали вже 155 026 пацієнтів. За останню добу видужало 3 394 осіб, 173 осіб померло.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у МОЗ попередили про похибку тестів на Covid-19.

Як повідомляв Знай. ua, застуда, грип або коронавірус, українцям показали шпаргалку з головними симптомами.

Також Знай. ua писав, що робити, якщо у мене діагностували COVID-19, лікар все розклав по поличках.