Кожного дня родичі хворих на коронавірус вимушені чергувати біля лікарень в очікуванні списку ліків для рідних.

Микола є родичем однієї важкохворої пацієнтки. І сьогодні від дві годинии простояв біля приймального відділення "інфекційки". Щойно медики дали список лікав, які чоловік повинен купити у аптеці, пише "Суспільне".

В цей раз на ліки Микола витратив 2586 гривень.

Зіі слів чоловіка, сестра дружини спочатку лікувалася вдома. Згадує, як з температурою 39 градусів вона ходила до сімейного лікаря, зверталася по допомогу.

Згодом жінку госпіталізували, коли виявили двосторонню пневмонію , у неї погіршився стан. Майже тиждень родичка провела у реанімації.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Коли швидка забрала, сатурація була 86... Спершу була у звичайному відділенні, перевели потім у реанімацію. Після реанімації пішла на поправку", — розповів Микола.

Нагадаємо,харківській "інфекційці" закінчуються місця для хворих з коронавірусом. Ситуація наближається до критичної.

Близько тижня тому Харківська обласна державна адміністрація повідомила, що місцева інфекційна лікарня заповнена на 100%, а в регіоні спостерігається критична ситуація з хворими на COVID-19.

З "швидких" у відділення більшість пацієнтів обласної інфекційної лікарні перевозять на візках — тепер лікарня приймає в основному людей у важкому стані. На подвір'ї медзакладу гуркочуть колеса каталки - у чорних мішках перевозять померлих.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кисень для харківських лікарень застряг на київській митниці: "Наживаються?"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Харківська інфекційка тріщить по швах, десятки хворих залишають на порозі: "Місць немає"

Також «Знай.uа» писав, що Жахи харківської інфекційки прогриміли на всю Україну: "У бабусі не було грошей, і її 5 днів кололи одним шприцом"