У Харківській "інфекційці" не вистачає медперсоналу та інструментів. А самі палати знаходяться в жахливому стані.

Про це пишуть в телеграм-каналі "Наш Куп’янськ".

Харківська обласна інфекційна лікарня №22, де рятують хворих на коронавірус, подекуди лякає пацієнтів своїм виглядом.

На 60 хворих коронавірусом там припадає всього одна медсестра, яка за свою роботу отримує всього 6000 гривень.

"У мене медсестра попросила шприц, так як в сусідній палаті лежала бабуся, і вона їй 5 днів одним шприцем колола ліки, поки не погнулися голка. Все тому, що у цієї бабусі не було грошей на нові шприци. Медсестри тоді отримували 6 тисяч гривень на місяць і їх тоді вже не вистачало, у нас була одна медсестра на 60 осіб”, – розповів про ситуацію в лікарні один іх пацієнтів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Він також показав, в яких умовах страшних лікуються хворі.

фото: Телеграм-канал "Шептун"
фото: Телеграм-канал "Шептун"

фото: Телеграм-канал "Шептун"
фото: Телеграм-канал "Шептун"

Лікарня: Телеграм / Народний ревізор
Лікарня: Телеграм / Народний ревізор

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Щодня тисячі українців інфікуються небезпечним Сovid-19. Пацієнтів із важкою формою недуги кладуть до лікарні. У деяких областях рівень заповненості ліжок майже досягає 100%. Ще декілька днів і нових заражених буде просто нікуди класти. Найбільш завантаженими є лікарні в Полтавській (85,2%), Одеській (80,8%), Рівненській (79,4%), Чернігівській (73,9%), Донецькій (73,1%), Запорізькій (72,1%), Вінницькій (71,6%), Київській (71,2%), Сумській (71%) та Закарпатській (70,6%) областях.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Чернівецький журналіст В’ячеслав Хабайло показав роботу буковинських медиків в умовах пандемії коронавірусу. Він презентував фрагмент власного документального фільму "Дихати".

Також «Знай.uа» писав, що Моторошні будні харківської інфекційки показали на всю Україну: задихаються в коридорах. Пацієнти, які тільки приїхали в лікарню дихають киснем відразу в приймальному відділенні.За словами головлікаря "інфекційка" завантажена вже на 100%. Всі 290 ліжок розрахованих на хворих - зайняті.