У Харківській "інфекційці" вже перебуває 290 пацієнтів, 12 з них - у реанімації.

Про це розповів директор Харківської обласної клінічної інфекційної лікарені Павло Нартов, пише KHARKIV Today.

Пацієнти, які тільки приїхали в лікарню дихають киснем відразу в приймальному відділенні.

За словами головлікаря "інфекційка" завантажена вже на 100%. Всі 290 ліжок розрахованих на хворих - зайняті.

Коронавірус, фото РБК
Коронавірус, фото РБК

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Коли приїжджають нові хворі, а ліжка всі зайняті, то "швидка" приймає рішення, за допомогою якого кисневого обладнання кожен буде дихати. Якщо в палатах всі місця зайняті, пацієнт тимчасово знаходиться в приймальному відділенні.

Медики прогнозують погіршення коронавірусної ситуації з приходом інших респіраторних захворювань.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українські лікарні тріщать по швах через коронавірус: "тіла лежать навіть у коридорах". Пацієнт київської лікарні №15 Павло Багмут, якого нещодавно виписали, розповів, що справжньою проблемою є не захворювання, а українські лікарні.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Лікарні Харкова не витримують напливу хворих коронавірусом:"залишилося два місця". За інформацією облдержадміністрації, лікарні Харкова та області переповнені і не можуть приймати нових пацієнтів з коронавірусом. Медики цю інформацію підтверджують.

Також «Знай.иа " писав, що У Харкові з лікарні масово тікають медики через Китайський вірус: "стрес і навантаження". У Харківській міській лікарні №25 масово звільняються медики після початку прийому пацієнтів з коронавірусом .
За останні дні тут заяви на звільнення написали 25 медсестер.