У Харкові головлікар Чорнобильської лікарні Ірина Пирогова захворіла на коронавірус.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомила у волонтер Наталія Попова.

"Ірина Пирогова, головлікар Чорнобильської, захворіла на COVID-19. Бажаю їй якнайшвидшого одужання. Багато місяців ця лікарня є опорною для прийому пацієнтів з коронавірусом",- написала Попова.

скріншот зі сторінки в Facebook
скріншот зі сторінки в Facebook

Волонтер повідомила, що у головлікаря поки легка симптоматика, вона пішла на самоізоляцію і продовжує працювати з дому.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, наприкінці червня в "Чорнобильську" лікарню почали відправляти хворих з COVID-19, щоб розвантажити інфекційну лікарню. Тоді чорнобильці, які повинні там лікуватися, вийшли на протести. Після цього з 70 медиків залишилися тільки 15, інші звільнилися. За місяць диспансер радіаційного захисту прийняв 80 пацієнтів з коронавірусом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українські лікарні тріщать по швах через коронавірус: "тіла лежать навіть у коридорах". Пацієнт київської лікарні №15 Павло Багмут, якого нещодавно виписали, розповів, що справжньою проблемою є не захворювання, а українські лікарні.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Лікарні Харкова не витримують напливу хворих коронавірусом:"залишилося два місця". За інформацією облдержадміністрації, лікарні Харкова та області переповнені і не можуть приймати нових пацієнтів з коронавірусом. Медики цю інформацію підтверджують.

Також «Знай.иа " писав, що У Харкові з лікарні масово тікають медики через Китайський вірус: "стрес і навантаження". У Харківській міській лікарні №25 масово звільняються медики після початку прийому пацієнтів з коронавірусом .
За останні дні тут заяви на звільнення написали 25 медсестер.