У Харкові місцева влада пропонує посилити бригади медиків спеціальним обладнанням.

Про це 15 жовтня під час сесії обласної ради розповів заступник голови Харківської ОДА Тарас Пастух, передає NewsRoom.

За його словами, Харківська область зіткнулася з гострою проблемою нестачі кваліфікованих медпрацівників для лікування пацієнтів з коронавірусом. Для її вирішення обладміністрація та міська влада Харкова працюють над створенням мобільного парку обладнання.

Медики, фото: Gettyimages
Медики, фото: Gettyimages

“Мобільні бригади будуть виїжджати, ставити крапельниці, забезпечувати хворих кисневими концентраторами на 3-5 днів. Таким чином, ми зможемо допомагати більшій кількості людей на початковій стадії захворювання”, - розповів про плани Пастух.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Чиновник також зазначив, що алгоритм посилення первинної ланки у боротьбі з коронавірусом Харківська ОДА пропонуватиме затвердити НСЗУ та Міністерству охорони здоров'я України.

Станом на 16 жовтня в Харкові - 314 нових випадків захворювання коронавірусом. З початку епідемії зареєстровано 20 918 випадків захворювання-19.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові медики запустили серце чоловіка посеред вулиці: "впав з велосипеда"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Харковом катастрофічно не вистачає ліжок для хворих з коронавірусом: "пацієнтів кладуть у коридорах"

Також «Знай.иа " писав, що Криворіжанка підхопила коронавірус і показала всю правду землякам: "не витримую і молюся"