Мер Харкова Геннадій Кернес систематично звітує у соцмережах про плани про боротьбу з пандемії коронавірусу. Нещодавно він розповів, що бізнесмен Олександр Ярославський готовий на базі медичного центру Харківського тракторного заводу зробити лабораторію. Ця лабораторія буде називатися "Експертний лабораторно-діагностичний центр інфекційних хвороб та санітарного захисту".

Також Кернес розповів, що буде всіляко підтримувати бізнесмена в цьому. А також заявив, що в лабораторію будуть запрошені провідні вірусологи, вони зможуть створювати препарати та вакцини, причому не тільки від коронавірусу.

Скріншоти


Але, меру розповіли, що лабораторія це звичайно добре, але зараз краще б почати ремонт уже в діючих лікарнях, які на даний момент на передовій у боротьбі з епідемією. Так відомий харківський журналіст Павло Федосенко показав на що б владі міста не завадило звернути більш пильну увагу.

"Ну так, всі міські лікарні забезпечені краще нікуди, ремонтів саудівські шейхи заздрять, чому б і нову лабораторію не забезпечити?", – написав він, прикріпивши до публікації фото з палат в Харківських лікарнях.

Скріншот

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кернес "вчепився в обличчя" харків'ян, які "довіряють справах" - трюк мера перед виборами підірвав мережу

Як повідомляє портал Знай.ua Кернес спустить шалену суму на рекламу в Facebook і Instagram, заплатять харків'яни

Також Знай.иа писав, що Кернес заговорив про пандемію в Харкові, кому варто заспокоїтися