У Харківській інфекційній лікарні закінчуються місця для хворих на COVID-19, а перед установою вже вишикувалася величезна колона з машин швидкої медичної допомоги.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний Відеоролик опублікував Telegram-канал "Народний Ревізор".

Близько тижня тому Харківська обласна державна адміністрація повідомила, що місцева інфекційна лікарня заповнена на 100%, а в регіоні спостерігається критична ситуація з хворими на COVID-19.

"Народний Ревізор" опублікував черговий доказ того, що в області дійсно переповнені лікарні, а введення "карантину вихідного дня" вже не здається такою поганою ідеєю.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На відеозаписі можна помітити, що перед медзакладом вишикувалася черга з десятка автомобілів швидкої допомоги, а лікарі просто не встигають приймати хворих.

"А може, карантин" вихідного дня " не такий вже й абсурдний? На відео черга з "швидких" з хворими в Харківську інфекційку. P. s: у регіонах ситуація критична", - йдеться в повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що житель Львова В'ячеслав Семененко розповів, як перехворів коронавірусом і що побачив в інфекційному відділенні місцевої лікарні.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Харківській "інфекціонці" не вистачає медперсоналу та інструментів. А самі палати знаходяться в жахливому стані.

Також Знай.иа писав, що у 10 областях ліжка для хворих covid-19 заповнені більш ніж на 70%.