У Харкові на реконструкцію парку Перемоги витратять ще 69,4 мільйона гривень. На що саме витратяться гроші, поки не відомо.

Про це повідомили в Харківському антикорупційному центрі, посилаючись на портал публічних закупівель ProZorro.

Фірма "Укрреставрація” повинна буде укласти три договори з Департаментом комунального господарства Харківської міськради. Підрядник за 69,4 мільйона гривень повинен буде провести додаткові роботи з реконструкції харківського парку.

За даними активістів ХАЦ, влітку 2020 року комунальники вже укладали три аналогічні договори з цією ж фірмою на суму 149 мільйонів.

За цей час була оновлена центральна алея парку. Тут замінили асфальтне покриття, встановили нові лавочки і змонтували нову систему каналізації, поливу газону і оновили клумби.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

парк, фото: Харківська міськрада
парк, фото: Харківська міськрада

Ще в планах доробити вело- та бігові доріжки, обладнати місця для відпочинку та відремонтувати фонтан, розташований з боку проспекту Тракторобудівників.

Крім цього, в рекреаційній зоні запрацює Wi-Fi і акустична система. У парку Перемоги реконструкція пройде в кілька етапів.

Найцікавіше, що на порталі ProZorro відсутня інформація про те, на що підуть додаткові 70 мільйонів. При цьому ХАЦ інформують, що фірма "Укрреставрація" вигравати тендери в Харківській області почала нещодавно. В інших регіонах країни підприємці підряди не отримували.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дружки Кернеса зробили харків'ян боржниками банку: три мільйони. У Харкові КП" Харківські теплові мережі "заборгувало" Мебаганку " 3 мільйони євро.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Кернес влаштує в Харкові "вечірку року" в розпал пандемії. У Харкові затвердили план заходів до Нового року.

Також «Знай.иа " писав, що доєрнес закопає 8 мільйонів під соснами. Департамент комунального господарства міськради уклав договір на 27,8 млн грн з ТОВ "БУДІВЕЛЬНО-ВИРОБНИЧА КОМЕРЦІЙНА ФІРМА "Технікабуд" з капітального ремонту території вздовж вулиці Аерофлотської.