Комунальне підрядне спеціалізоване підприємство з ремонту та будівництва автодоріг Харкова "Шляхрембуд" витратить 29 060 000 гривень на покупку дорожньої солі.

Відповідний тендер у четвер, 29 жовтня, з'явився на порталі публічних закупівель Prozorro.

Такою сіллю взимку посипають дороги, щоб вони не були слизькими.

У документації сказано, що сіль повинна бути кам'яною, вищого сорту, з протизлежувальною добавкою до 150 грам на тонну. Крупність - 3. Всього планується закупити 20 тисяч тонн такої солі без упаковки.

Поставити сіль потрібно за адресою вул. Дорошенківська, 1 до 31 грудня 2021 року.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Аукціон запланований на 5 січня 2021 року.

дороги, скріншот з відео
дороги, скріншот з відео

Нагадаємо, реконструкція парку в Харкові на вулиці Плеханівській обійдеться в 43,7 млн грн. Нові об'єкти для капітального ремонту парку закуплені за завищеними цінами.

За даними ХАЦ, Департамент комунального господарства Харківської міськради уклав угоду з ТОВ "ВВК-Стиль" щодо реконструкції парку на вул.Плеханівській. Зокрема, планується встановлення нового освітлення, огорожі, паркових лавок, урн, озеленення, ремонт водогону, встановлять дитячі та спортивні майданчики. Буде встановлено новий фонтан.

Зокрема, в парку будуть встановлені лавки за ціною 183 600 грн (довжиною в 25 м) і 240 000 грн (37 м).

Також в парку будуть встановлені лавки за ціною 16 042 грн і 23 160 грн. Всього при капремонті парку на лавки буде витрачено близько 2 млн грн.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Комунальники Кернеса купили шикарний iPhone за 25 тисяч доларів: "ми люди сучасні"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Комунальники Кернеса куплять Мінівен Renault майже за мільйон гривень-головне Біленький

Також «Знай.иа " писав, що Кернес закупити харків'янам люки і ливневки за мільйон-вибори на носі