Як чиновник Кернеса сколотив собі величезні статки на розбитих дворах харків'ян.

Сьогодні мова піде про Романа Нехорошкова - це та сама людина, яка відповідає за благоустрій будинків і під'їздів у Харкові.

Зараз чиновник ховається від слідства, так як за його проступки і злочини прийшла пора відповідати, а ми з вами знаємо, що відповідати треба. Злодій повинен сидіти у в'язниці, а наші під'їзди повинні бути комфортними і безпечними.

Нагадаємо, у Харкові затримали чергового корупціонера-директора Департаменту капбудівництва ХОДА Андрій Винниченко. Вищий антикорупційний суд задовольнив клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, але частково. Чиновника взяли під варту з можливістю вийти на свободу після сплати застави в сумі 630 600 гривень.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Правоохоронні органи затримали Винниченка 5 серпня в його кабінеті через 10 днів після призначення на посаду директора Департаменту. перед цим він протягом багатьох років працював в АК "Харківобленерго".

Якщо вина Винниченка буде доведена, то йому загрожують 12 років ув'язнення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Скандального Харківського суддю викинули з роботи: покривав дружків Кернеса

Як повідомляє портал «Знай.иа» Обвинувачений у держзраді дружок Кернеса Мусєєв повернувся до Харкова: два роки " поневірявся"

Також «Знай.иа " писав, що Дружок губернатора Харківщини Кучера Клюцевський "задарив" себе преміями