У соціальних мережах опублікували відео, на якому харківські поліцейські силою намагаються витягнути хлопця з вагона метро.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний Відеоролик з'явився в Telegram-каналі "Харківські будні".

На опублікованому відео можна помітити, як два Вартові правопорядку стоять у вагоні метро і розмовляють з хлопцем, який сидів без маски. Потім вони різко схопили його і спробували витягнути з поїзда на станцію, проте той чинив опір.

Інші пасажири поїзда були вкрай обурені вчинком правоохоронців і почали заступатися за хлопця. Одна жінка зажадала поліцейських пояснити свій вчинок, на що один з них відповів, що буде що-небудь пояснювати в суді.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чим у підсумку закінчився конфлікт невідомо, оскільки машиніст закрив двері вагона і склад рушив. Правоохоронці разом з порушником пройшли як мінімум до наступної станції.

Користувачі мережі розділилися в думках-одні підтримали хлопця і почали засуджувати жорсткі методи поліції, а інші зажадали показати початок відео, адже пасажир без маски міг спочатку вести себе по-хамськи по відношенню до правоохоронців.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Пізніше і сам хлопець прокоментував подію в соціальних мережах:

Коментарі потерпілого / фото: Instagram
Коментарі потерпілого / фото: Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Харкові чоловік погрожує підірвати гранату.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Харкові біля будівлі ХОДА проходить мітинг представників ресторанного бізнесу.

Також Знай.иа писав, що у Харкові пасажир метро стрибнув на рейки і втік у тунель.