Жахливе вбивство сталося під Харковом: мати відрубала голову власної дочки, поклала її в пакет і пішла гуляти по місту. Її затримали повністю оголеною і в неадекватному стані. Після судових розглядів Тетяну Панову визнали психічно неосудною, вона не усвідомлювала своїх дій.

Таку інформацію озвучили у пресслужбі прокуратури Харківської області. Зараз жінку тримають в СІЗО, вона пробуде там протягом 30 днів, поки не закінчиться термін апеляційного оскарження. Далі її направлять в психіатричну лікарню із суворим режимом.

"За результатами попереднього розслідування даних про причетність інших осіб до цього злочину не встановлено”, - розповіли правоохоронці.

У вівторок, 5 травня, у Харківській області поховали вбиту 13-річну Христину Панову, яку кілька днів тому знайшли обезголовленою. Рідна мати голяка з головою дитини в пакеті гуляла вулицею, жінку наразі підозрюють у вбивстві власної доньки.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Вона сильно пиячила" - у Харкові сусіди розкрили правду про матір, яка відрізала голову власній доньці

Як повідомляє портал «Знай.uа» У справі обезголовленої дівчинки з Харкова спливли моторошні родинні таємниці - "дядько кликав з ним полежати"

Також «Знай.uа» писав, що Вбивство одного брата і проживання з іншим: що відомо про харків'янку, яка відрубала голову доньці