У мережі з'явилися нові дані про жінку, яка нещодавно скоїла резонансний злочин, а потім голяка бігала вулицями Харкова з відрізаною головою 13-річної дочки.

Про це пише видання NewsRoom.

Варто зауважити, що моторошний злочин, який сколихнув весь Харків, стався 30 квітня. Саме тоді правоохоронці затримали оголену жінку, яка в одній руці тримала ніж, в іншій – пакет з головою власної доньки.

Наразі ж, зі слів мешканців села Подвірки, де й проживала 38-річна Тетяна Пьянова, стало відомо, що вона була з багатодітної сім'ї та мала два брати: один з них, з яким вона жила в одному будинку, має вади слуху і мови, а інший був вбитий ще кілька років тому.

Фото з місця злочину

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Раніше вона пила, сильно, коли ще дитини не було. Зараз я її п'яною не бачила. Минулого місяця зустрілися з нею на вулиці, виглядала нормально. Хоча ми ж не знаємо, що у них там будинки творилося", - зазначила місцева жителька Марина.

Також люди повідомили, що Тетяна часто поводилася агресивно.

"Вона старше моєї дочки. Ще в школі намагалася з дівчатками дружити. Але вони не хотіли, тому що вона була агресивна, кричала. Бідність у них завжди була", - говорить сусідка Олена.

Варто зауважити, що на сьогодні жінку вже заарештували на 60 діб без права на заставу. Таке рішення виніс 30 квітня Ленінської районний суд Харкова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Вона сильно пила" - у Харкові сусіди розкрили правду про матір, відрізавши голову власній доньцію

Як повідомляє портал "Знай.ua" Авторка посібника "Як вбити власного чоловіка" на практиці показала, як розправиться з обридлим чоловіком

Також "Знай.ua" писав, що харків'янка натрапила на понівечений скелет на березі річки - хто позбавив життя людину багато років тому, моторошні деталі