На Харківщині поховали 13-річну Христину П'янову, яка загинула страшною смертю кілька днів тому.

Церемонія прощання відбулася на кладовищі в селищі Подвірки Дергачівського району Харківської області.

У вівторок, 5 травня, у Харківській області поховали вбиту 13-річну Христину П'янову, яку кілька днів тому знайшли обезголовленою. Рідна мати голяка з головою дитини в пакеті гуляла вулицею, жінку наразі підозрюють у вбивстві власної доньки.

Як повідомляє новинний портал "ГородХ", оскільки матір пребуває під слідством, а родина у дитини була неблагополучна, гроші на похорон дівчинки збирала сусідка Світлана Перехрест, яку недовірливі громадяни сприйняли за шахрайку.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дівчина записала відеозвернення і кинула клич про фінансову допомогу в соцмережах. За кілька днів небайдужі громадяни зібрали необхідну суму. Не обійшлося і без негативу. Інтернет-провокатори і просто недовірливі громадяни прийняли Світлану за шахрайку. У підсумку їй довелося виправдовуватися за свою ініціативу.

"Поясню тим, кому більше зайнятися немає чим, як лити бруд. У суботу купували одяг, в неділю купили на похорон весільну сукню. Думаєте, зараз легко знайти це все? У понеділок ми з сестрою Тані їздили до слідчого, щоб зрозуміти, коли можна забрати і поховати дитину. Батьків у Тані немає. Я просто допомагаю, вони мої сусіди, дитина росла на моїх очах", - каже Світлана Перехрест.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Вона сильно пиячила" - у Харкові сусіди розкрили правду про матір, яка відрізала голову власній доньці

Як повідомляє портал «Знай.uа» У справі обезголовленої дівчинки з Харкова спливли моторошні родинні таємниці - "дядько кликав з ним полежати"

Також «Знай.uа» писав, що Вбивство одного брата і проживання з іншим: що відомо про харків'янку, яка відрубала голову доньці