У Харкові у зв'язку з пандемією коронавірусу раніше почалися шкільні канікули, і деякі діти розійшлися в пошуках пригод. Іноді ці пригоди не доводять до добра і навіть порушують законодавство. Чергового порушника громадського порядку виявили в Харкові.

У групі "Х. Х" з'явилося коротке відео одного з жителів спального району міста, який відобразив на камеру, як школяр виліз на дах будинку і там проводив своє дозвілля.

Як з'ясувалося, ризиковий хлопчик виліз на дах будинку, розташованого на вулиці Богдана Хмельницького. Автор відео написав:"Х**ий карантин в школах в дії".

Нагадаємо, у Харкові місцеві жителі "спіймали" на камеру небезпечні розваги молоді. Цього разу Підлітки вирішили відвідати дах багатоповерхівки і залишитися там відпочивати.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На фото можна розгледіти, як двоє підлітків вельми небезпечно поводять своє дозвілля на літніх канікулах. Діти вирішили "відпочити" на даху однієї з багатоповерхівок міста. Чи варто говорити, що дані розваги небезпечні для життя?

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові малолітки видерлися на "Ейфелеву вежу", очевидці ахнули-могли " побачити Париж і померти"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові банду малоліток застукали в під'їзді за ганебним заняттям-розбіглися, як таргани

Також «Знай.иа " писав, що Двох харків'ян застали за ганебним заняттям на даху висотки-недоумство і відвага