У поліції розповіли подробиці загибелі дівчини-фотографа в Харкові.

За інформацією копів, трагедія сталася увечері 18 липня. В поліцію надійшло повідомлення про те, що на території заводу Шевченка на вулиці Москалівській в технічній шахті виявлено тіло жінки.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

"На заводі фізична особа-підприємець орендував приміщення площею 1007 кв. м. Одне приміщення площею 300 кв. м. було обладнане під зал проведення тематичних фотосесій з різними фотолокациями. Чоловік вирішив провести презентацію приміщення для залучення клієнтів. 18 липня з 12:00 ця територія відкрилася для відвідування. Близько 20:40 35-річна жінка-фотограф пішла в сторону сходів, які ведуть до даху будинку. На зауваження і попередження не реагувала. Через 10-15 хвилин стало відомо, що вона впала в технічну шахту",- повідомили в поліції.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) і ч. 2 ст. 275 (порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Нагадаємо, у Харкові під час відкриття нової фотостудії на території заводу ім. Шевченка, загинула фотограф Галина Карацюба.Про це першими повідомили в Telagram-каналі ТРУХА.

"Вчора під час відкриття фотостудії Darkloft загинула фотограф! Всупереч заборонам залишати територію студії, дівчина проникла далеко за огороджену територію на заводі Шевченка і впала в шахту. Без мами залишилася неповнолітня дочка..." - повідомляє телеграм-канал.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Тернопільщині молода пара трагічно загинула перед весіллям - купили обручки і світилися від щастя

Як повідомляє портал «Знай.ua» В Польщі жорстко розправилися з 26-річною заробитчанкой - "Після сварки тягнув у будинок..."

Також «Знай.ua» писав, що Пішла з життя за два тижні до повноліття - вихованка притулку перед загибеллю скаржилася на сексуальне насильство