У Харкові партія чинного градоначальника Геннадія Кернеса вимагає припинити використання імені мера в брудній кампанії.

Як передає Depo.Харків, відповідна заява розміщена на сайті партії "Блок Кернеса — Успішний Харків".

У партії зазначили, що на вулицях Харкова з'явилися агітаційні матеріали, "які в черговий раз доводять, що кандидат в мери Харкова Олексій Кучер занадто захопився використанням брудних політичних технологій".

"Це ще одна спроба молодого зеленого політика скористатися рейтингом "Блоку Кернеса - Успішний Харків " і хайпанути на імені Геннадія Кернеса. Такими діями кандидат на посаду Харківського міського голови не підвищує свій рейтинг і авторитет. Граючи на полі свого політичного "тренера" , він занадто низько виглядає в очах не тільки своїх виборців, але всіх жителів Харківщини",- написано в заяві.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

У "Блоці Кернеса" зазначили, що після публікації відео-пародії передвиборчого ролика Михайла Добкіна і Геннадія Кернеса "дали Олексію Кучеру добру пораду - займатися власними обов'язками".

"Ця людина всупереч виборчому законодавству не пішла у відпустку на час виборчої кампанії і продовжує виконувати обов'язки голови Харківської облдержадміністрації. Тому йому слід прислухатися до цих порад. Вимагаємо припинити використання імені Геннадія Кернеса і назви "Блоку Кернеса - успішний Харків" у брудній виборчій кампанії і закликаємо голову Харківської обласної державної адміністрації приступити до роботи і виконувати посадові обов'язки", - йдеться в заяві.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кернес влаштував шикарний бал-маскарад за рахунок харків'ян: дами запрошують кавалерів

Як повідомляє портал «Знай.иа» Добкін згадав про Майдан і оскандалився на всю Україну: "Не бачу гідності"

Також «Знай.иа " писав, що У Харкові на агітаторів Зеленського напали з ножем: "ми за Кернеса!"