Восени в Харкові пройдуть місцеві вибори на яких харків'яни зможуть вибрати нового мера, ну або залишити "старого". Оскільки діючий мер міста Геннадій Кернес збирається залишатися на третій термін, то він активно просуває свою кандидатуру за допомогою реклами і різних "подаруночків" майбутнім виборцям.

Цього разу Кернес вирішив "порадувати" маленьких харків'ян подарувавши їм водяні розмальовки, які дітки дуже люблять. Але при цьому ці розмальовки містять в собі всю передвиборчу агітацію від чинного мера Харкова.

Про нові "подарунки" для наймолодших від Кернеса розповіли харків'яни в групі "Х. Харків" в соцмережі ВКонтакті.

"Найменших харків'ян вчать довіряти справам з дитинства",- підписав фото автор.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Такі маленькі, а вже ху * * чани", " Для маленьких копочек", " Мені дайте", " у моєму дитинстві такої фігні не було. Я теж хочу", - коментували користувачі Мережі.

Нагадаємо, всі харківські аптеки отримали розпорядження про те, що вони в обов'язковому порядку повинні повісити плакати з Кернесом у себе на вхідних дверях, ну або в торговому залі.

І цей указ буде дійсний до закінчення осінніх виборів, імовірно до 25 жовтня 2020 року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Голі" харків'яни заполонили площу Свободи, щоб подивитися на фонтан Кернеса за 17 мільйонів

Як повідомляє портал «Знай.иа» Кернес "схрестить меч" з суперблондинкою і мільярдером: хто мітить у крісло мера Харкова

Також «Знай.иа " писав, що Дружки Кернеса показали, як "відриваються" на вихідних-лопата, шашлики і зошити з собачками