У Харківській області 58-річний чоловік розправився зі своєю невісткою через особисту ненависть. Про подробиці події розповідає прес-служба ГУНП у Харківській області.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що 14 жовтня в поліцію звернулася 26-річна дівчина, заявивши, що її 37-річна знайома пропала. Остання вирушила до колишнього свекра, проте до наступного дня не виходила на зв'язок. Поліція того ж дня оголосила дівчину в розшук.

В ході розшукових заходів правоохоронці з'ясували, що до зникнення дівчини причетний 58-річний свекор. Ним виявився житель смт. Андріївка. Поліція затримала ймовірного зловмисника.

В ході допиту слідчі з'ясували, що чоловік розправився з жінкою в день її зникнення – 13 жовтня. Він обманом запросив колишню невістку в свій автомобіль, де пізніше завдав викруткою кілька проникаючих ударів. Тіло загиблої він закопав.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як пізніше пояснив підозрюваний, він пішов на такий вчинок з особистої ненависті до дівчини. Раніше він умовляв її від виховання 8-річного сина, оскільки дуже любив онука і хотів самостійно його виховувати.

За даним фактом було відкрито кримінальне провадження згідно частини 1 статті 115 (умисне вбивство) КК України. Зловмиснику оголосили про підозру та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Харковом двоє молодих чоловіків викрали автомобіль, але потім злякалися і спалили його в посадці.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Харкові на станції метро "Героїв праці" активізувався умілець, який грабує неповнолітніх.

Також Знай.иа писав, що на Салтівці в Харкові з вікна викинувся чоловік.