Харків’яни просять допомогти у розшуку небезпечного злочинця-рецидивіста, повідомляє Facebook-група «Харьков-City».

Як повідомляється, чоловіка, який раніше вже неодноразово мав проблеми з законом, звинувачують у згвалтуванні неповнолітньої. Також повідомляється, що є санкція суду на його затримання.

Харьков, внимание, розыск!! 😡 Давайте поможем найти гада Шевченковским ОП розыскивается за совершение изнасилования...

Geplaatst door Харьков City op Dinsdag 6 augustus 2019

Прекрасна новина!

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Тих, хто його помітить, просять телефонувати на номер поліції 102.

Нагадуємо, що у Дніпрі вже декілька днів розшукують зниклого без вісті чоловіка, який надіслав дружині повідомлення “Я у парку, викликай поліцію”, після чого зв’язок з ним обірвався.

Раніше портал Знай.ua повідомляв, що в передвиборних списках партії Володимира Гройсмана один з кандидатів може бути причетний до вбивства відомої активістки Катерини Гандзюк.

Також Знай.ua писав про те, що кілька днів тому в Харкові вийшов з дому і зник безвісти 33-річний місцевий житель, на правій руці якого була гіпсова пов’язка.