Харківські правоохоронці розшукують без вісті зниклого місцевого мешканця, повідомляє портал “Politeka”.

Як повідомляється, 33-річний чоловік у суботу, 20 липня, вийшов із свого будинку в районі вулиці Одеської та більше не повернувся. Він був одягнений в чорну футболку та чорні шорти з вставками червоного кольору. Також повідомляється, що права рука молодика може бути у гіпсі. Батьки та правоохоронці звертаються до усіх з проханням повідомляти, якщо десь побачать зниклого хлопця.

Нагадуємо, що у Дергачах Харківської області місцеві правоохоронці повернули додому восьмирічного хлопчика, який просто пішов гуляти вулицями міста.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв, що у передвиборчих списках партії Володимира Гройсмана один з кандидатів може бути причетний до вбивства відомої активістки Катерини Гандзюк.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Також "Знай.ua" писав про те, що Гройсману відповіли на його цинічні махінації з тарифами на газ.