У німецькій клініці "Шаріте", де мер Харкова Геннадій Кернес в даний момент проходить лікування, повідомляють про його швидке одужання.

Відповідний документ розмістив на своєму Telegram-каналі бізнесмен і друг Кернеса Павло Фукс.

"Публікую документ про стан здоров'я Геннадія Кернеса. Клоуни, які "дзвонять в Шаріте", цей документ і для вас"– написав у пості Фукс.

У листі для родичів йдеться, що Геннадій Кернес щодня робить успіхи, і лікарі очікують його якнайшвидшого одужання.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

"Щодня він робить успіхи і ми очікуємо його повного одужання"– написано в документі.

У клініці зазначили, що зобов'язані зберігати лікарську таємницю, тому стан здоров'я мера Харкова можуть обговорювати тільки з сім'єю.

"Тому до стандартів "Шаріте" відноситься відмова від публічних заяв з приводу конкретних медичних аспектів наших пацієнтів. Право на отримання такої інформації мають виключно найближчі родичі",- наголошується в медичному документі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У харківській мерії розповіли про стан Кернеса: "ми точно знаємо"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У харків'ян закралася смутна підозра щодо хворого Кернеса: "Не може говорити?"

Також «Знай.иа " писав, що У міськраді Харкова назвали "дешевими клоунами" тих, хто говорить про інсульт Кернеса- " хто б їм сказав?"