Президент Володимир Зеленський вчора, 1 жовтня, підписав закон про виділення грошей на будівництво онкоцентру в Харкові і водообмін в Краснопавлівському водосховищі.

Про це повідомив голова ХОДА Олексій Кучер під час робочої поїздки до Києва.

"Президент підписав закон з поправками на виділення коштів для будівництва Харківського онкоцентру і проведення водообміну в Краснопавлівському водосховищі. Дякую Президенту України Володимиру Зеленському за підтримку!",- написав харківський губернатор у своєму Telegram-каналі.

За внесення змін до державного бюджету Верховна Рада проголосувала 17 вересня. На цих поправках наполягав Олексій Кучер, його підтримували харківські депутати від "Слуги народу". На водообмін у водосховищі виділили 99 млн гривень.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Також, до кінця 2020 року в Харківський регіон повинні направити 100 мільйонів гривень для будівництва центру онкології в Харкові.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Вижив курсант розповів Зеленському, як врятувався в катастрофі АН-26 : "схоже на комп'ютерну гру"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Зеленський зробив приємно губернатору Харківщини Кучеру: "Олексій - молодець!"

Також «Знай.иа " писав, що Зеленський звернувся до онкохворих українців: "ми прискоримо цей процес"