У Харкові вже наступного місяця пройдуть місцеві вибори на посаду міського голови. Ні для кого ні секрет, що чинний мер Харкова Геннадій Кернес збирається йти на третій термін.

Тим самим, по місту можна побачити не тільки агітаційну рекламу від претендентів на цей пост, а й багато народної творчості на тему виборів.

Наприклад, у Харкові невідомі порівняли Кернеса з 32 американським президентом Рузвельтом. Адже Рузвельт обирався на пост президента чотири рази поспіль. А це означає, що з Геннадієм Адольфовичем у них є щось спільне.

"Кернес Г.А. здоров'я. Ви наш Рузвельт",- написали невідомі на стовпі, тим самим висловивши підтримку чинному меру міста.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"У порівнянні з ЛуДшим, Рузвельт-хлопчисько!", "Головне шоб не Кеннеді"," Колясочна Солідарність?", " та що там Рузвельт, ви наш Петро 1, Чингісхан і Іван Грозний, три в одному", " Відразу подумав, слово Г * * але не дописали", " Чекайте нових лавочок, і мавп з фонтанами. Замість гарячої води вдома, ремонту доріг і під'їздів", - коментували напис харків'яни в коментарях.

Нагадаємо, в Харкові була помічена фанатка мера міста Геннадія Кернеса. Татуйована дівчина вирішила набити собі ще одну тату із зображенням градоначальника.

Фотографією татуювань дівчини поділилися очевидці в мережі Інтернет. На фото можна побачити ноги дівчини, де крім купи різних тату видніється одна із зображенням Кернеса.

Мабуть дівчина дуже любить і поважає мера Харкова, раз вирішила увічнити його на своєму тілі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Друг Кернеса Фукс розкрив правду про стан Кернеса, коронавірус підкосив мера

Як повідомляє портал «Знай.иа» Кернес став кандидатом у мери Харкова з лікарняного ліжка в Німеччині

Також «Знай.иа " писав, що У Харкові суперники Кернеса Кучер і Світлична" окупували " Facebook перед виборами