Колишній депутат Верховної Ради Михайло Добкін заявив про рішення балотуватися на посаду мера Харкова і позмагатися за крісло з Геннадієм Кернесом.

Про це політик розповів на своєму Telegram-каналі.

"Сьогодні я подав документи на реєстрацію кандидатом на посаду Харківського міського голови. Воістину кажуть: людина припускає, Бог має в своєму розпорядженні. Не хочу тут багато писати про мотиви і причини такого рішення. Скажу лише одне: бажаю Геннадію Кернесу якнайшвидшого одужання і повернення до рідного Харкова", - повідомив Добкін.

Тим часом "Блок Кернеса - успішний Харків" затвердив кандидата на посаду мера Харкова на місцевих виборах 2020 року, які пройдуть 25 жовтня. Відповідне рішення було прийнято сьогодні, 23 вересня, в передостанній день подачі заяв кандидатів на місцеві вибори в офісі на Скрипника, 4, члени однойменного блоку чинного мера повинні прийняти рішення, хто буде їх кандидатом.

Список кандидатів у депутати Харківської міськради обіцяють показати тільки після реєстрації в тервиборчкомі.

Популярні новини зараз
Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кернес готується до виписки, конкурентів мера чекає велике розчарування

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові суперники Кернеса Кучер і Світлична" окупували " Facebook перед виборами

Також «Знай.иа " писав, що Хворий Кернес після оголошеної медреформи в Харкові втік лікуватися до німців, городяни обурюються: "а наші лікарі чим гірше?"