"Блок Кернеса - успішний Харків" затвердив кандидата на посаду мера Харкова на місцевих виборах 2020 року, які пройдуть 25 жовтня.

Про це пише Kharkiv Today.

Відповідне рішення було прийнято сьогодні, 23 вересня, в передостанній день подачі заяв кандидатів на місцеві вибори в офісі на Скрипника, 4, члени однойменного блоку чинного мера повинні прийняти рішення, хто буде їх кандидатом.

До минулого тижня єдино можливим кандидатом залишався Геннадій Кернес.

Конференцію відкрили виконанням Гімну України. Головував перший заступник Кернеса Ігор Терехов. У залі були присутні секретар Харківської міськради Олександр Новак, голова Балаклійської РДА Степан Масельський і ще близько 20 осіб, Всього 21 делегат.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Ігор Терехов озвучив ім'я єдиного кандидата.

"Шановні колеги, друзі. Блок Кернеса об'єднав небайдужих, відповідальних людей. Чи є мер, подібний Кернесу в інших містах? Сильний, розумний, харизматичний? Відповім відразу - немає такого мера. Для Харкова Кернес - це стабільність і впевненість у завтрашньому дні. Геннадій Адольфович Кернес уже сам - бренд міста",- заявив Терехов.

Інших кандидатів не було. Конференція підтримала Кернеса одноголосно.

Терехов сказав, що у партії є план дій на наступні п'ять років і пообіцяв в команді Кернеса багато молодих людей.

"Ми зобов'язані продовжити всі розпочаті нами проекти, ми не кидаємо своїх виборців після виборів, а пропонуємо план дій. Багато молодих людей йдуть до нас, в Блок успішний Харків. Геннадій Кернес - градоначальник, який звик ставити найамбітніші цілі. Наше гасло: любити Харків - працювати для людей", - сказав Терехов.

Список кандидатів у депутати Харківської міськради обіцяють показати тільки після реєстрації в тервиборчкомі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кернес готується до виписки, конкурентів мера чекає велике розчарування

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові суперники Кернеса Кучер і Світлична" окупували " Facebook перед виборами

Також «Знай.иа " писав, що Хворий Кернес після оголошеної медреформи в Харкові втік лікуватися до німців, городяни обурюються: "а наші лікарі чим гірше?"