У п'ятницю, 11 вересня, стосовно чинного керівника апарату Харківської облдержадміністрації Володимира Клюцевського склали чотири адмінпротоколи, пов'язаних з корупцією, і направили до суду.

Про це пише KHARKIV Today, посилаючись на Національне агентство із запобігання корупції.

Як стало відомо, Клюцевський у жовтні та грудні 2018 року виписав собі премію, коли перебував на посаді керівника апарату Херсонської ОДА, без згоди голови.

Володимир Клюцевський, фото: ХОДА
Володимир Клюцевський, фото: ХОДА

"Клюцевський В., маючи приватний майновий інтерес, обумовлений бажанням отримати матеріальну винагороду та покращити своє матеріальне становище, всупереч вимогам п. 2, 3 ч. 1 ст. 28 Закону України "Про запобігання корупції" не повідомив керівника та прийняв рішення про преміювання себе в умовах реального конфлікту інтересів у жовтні, грудні 2018 року",- зазначили в НАЗК.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Зазначимо, що Володимира Клюцевського на посаду керівника апарату Харківської обласної державної адміністрації призначив на початку червня 2020 року голова ХОДА Олексій Кучер. До призначення він працював на тій же посаді в Херсонській ОДА.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Зеленський зробив приємно губернатору Харківщини Кучеру: "Олексій - молодець!"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Конкурентом Кернеса стане губернатор, а на мера Одеса претендує КВНщик- "слуги" визначилися з кандидатами

Також «Знай.иа " писав, що Від Кучера "втік" ще один чиновник - у губернатора Харківщини серйозні проблеми