Стало відомо про те, що Геннадій Кернес вже про три тижні не з'являється на публіці. ЗМІ повідомляють, що він може бути в лікарні.

Таким чином, повідомляється, що одне з анонімних джерел повідомило, що в 17-й міській лікарні на початку вересня підготували палату з особливими умовами через ймовірну госпіталізацію Кернеса.

Востаннє він з'являвся на публіці ще 23 серпня, під час проведених заходів на День міста.

За інформацією джерел Суспільного у медичній сфері міста та правоохоронних органах, міський голова перебуває в лікарні №17.

На дзвінки журналістів Харківський голова не відповідає, а в приймальні кажуть, що на прийом не можна записатися у зв'язку з карантином.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Джерело говорить, що в одній з лікарень, в якій лежать пацієнти з коронавірусом, приготували особливу палату. Ймовірно, що для Геннадія Кернеса.

За регламентом Харківської міськради, у разі неможливості виконання мером своїх повноважень, їх виконує секретар міськради.

Нагадавши, Знай писав, що в Харкові Кернес і Ярославський планують створити " Кременеву долину". Чинний мер запустив роботу робочої групи, яка створюватиме проект. Головним інвестором виступатиме бізнесмен Ярославський. Кернес вважає, що так у Харкові швидше розвиватиметься IT-галузь.

Також Знай повідомляв, що у Харкові виявили низку порушень правил передвиборчої кампанії. На порушеннях засікли Кернеса, який роздавав кульки, блокноти, ручки та еко-сумки всім починаючи від дітей і закінчуючи пенсіонерами.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові збиткове підприємство придбало смартфон відомої марки за 26 тисяч гривень, а також аксесуари до нього.