У Харкові збиткове підприємство придбало смартфон відомої марки за 26 тисяч гривень, а також аксесуари до нього. Цілі покупки такого дорогого гаджета не повідомляються. Комунальне підприємство" Міськелектротранссервіс " нещодавно уклало договір з приватним підприємцем Віктором Приходько на придбання смартфона iPhone 11 256 Purple Dual Sim за 25 860 гривень. Також до телефону було куплено захисне скло і силіконовий чохол. Про це пише "Харківський антикорупційний центр" з посиланням на Prozorro.

Крім телефону було придбано скло Pixel 3D і захисний чохол Silicone Case (HC) – Pomegranate. У громадській організації повідомили, що збитки Міськелектротранссервісу за перші 6 місяців склали 64,3 мільйона гривень. У 2019 році збитки підприємства склали 23,7 млн грн.

На сьогоднішній день комунальне підприємство очолює Владислав Васенко. За підсумками 2019 року в його декларації було відображено дохід у розмірі 464,3 тисячі гривень. Його дружина працює також на цьому підприємстві і за минулий 2019 рік вона заробила 113,8 тисяч гривень. Жінка зберігає в банку 1 млн грн, вдома готівкою вона тримає 50 тисяч доларів.

Нагадавши, Знай писав, що Харківський градоначальник Геннадій Кернес запустив створення робочої групи, яка займеться проектом " Українська Кремнієва долина". Головним інвестором в цей проект стане бізнесмен Олександр Ярославський.

Також Знай повідомляв, що на місцевих виборах, які пройдуть вже в жовтні, свої сили спробує Олександра Нарижна-голова громадської організації " міські реформи".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові збираються провести чергову акцію протесту. Городян закликають вийти до другого апеляційного адміністративного суду, щоб відстояти своє право на відвідування засідань міської ради.