У Харкові пасажиропотік в метро впав на 47%. У січні-липні на Харківщині всіма видами транспорту скористалися 190 мільйонів пасажирів.

Пасажиропотік за сім місяців 2020 року в Харківській області порівняно з аналогічним періодом минулого року скоротився на 38,5%, повідомили в ГУ статистики в Харківській області, пише Depo.Харків.

Зокрема, залізничний транспорт за січень-липень перевіз 8,2 мільйона пасажирів, що на 55% менше, ніж у січні-липні 2019 року. Перевезення скоротилися на 47,3%.

Тролейбуси перевезли 44,6 мільйона харків'ян, що на 27,7% менше, ніж за аналогічний період минулого року. Трамваї перевезли 42,9 мільйона пасажирів (-17,8%).

Послугами метрополітену скористалися 65,8 мільйона пасажирів, що на 46,5% менше, ніж у січні-липні минулого року.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Харківське метро, скріншот з відео
Харківське метро, скріншот з відео

Нагадаємо, в Харкові остаточно перейменували станцію метро"Московський проспект".

У середу, 12 серпня, була остаточно перейменована станція Холодногірсько-заводської лінії метрополітену "Московський проспект". Тепер вона носить назву найбільшого машинобудівного заводу Харкова - "Турбоатом".

Варто відзначити, що рішення про перейменування "Московського проспекту" було прийнято ще в жовтні 2019 року. На даний момент всі вивіски на вході в метро та інших інформаційних плакатах були змінені.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Машиніст харківського метро розкрив правду про пекельну роботу-премію обраним і потяги-вбивці

Як повідомляє портал «Знай.иа» Харків'яни можуть залишитися без роботи через китайців

Також «Знай.иа " писав, що Кернеса підловили на мерзенній афері в харківському метро