У Харкові на станції метро "Держпром" копи затримали за відсутність медичної маски засудженого за сепаратизм Гната Кромського, більш відомого як "Топаз".

Фотографія інциденту з'явилася в групі "Х * * вий Харків", пише NewsRoom.

"Тим часом, "Топазу" дали команду в метро надіти маску, але він її проігнорував і, схоже, отримає штраф",- написав автор.

Правоохоронні органи підтвердили інформацію про інцидент. За даними правоохоронців, Кромський проігнорував зауваження співробітників підземки про необхідність носити Засоби захисту і спустився на платформу. Там до нього підійшов поліцейський і зробив зауваження. У відповідь "Топаз" заявив, що у нього немає фінанів на покупку маски. В цей час на" Держпромі " працювала спільна комісія міськради і метрополітену. Перевіряючі дали йому маску, після чого харків'янин покинув станцію.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Харків'яни бурхливо відреагували на новину про інцидент в метро з "Топазом":

" Треба було топазу на пляшку в метро надіти", " Краще б дали в "табло"!", " Він повинен отримати термін, а не штраф", " Топаза в утиль, животина".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українці побачили ранкову пробіжку Зеленського, тепер вимагають оштрафувати президента

Як повідомляє портал «Знай.иа» Засідки в кущах і розширені повноваження копів - що готує автомобілістам новий закон

Також «Знай.иа " писав, що Харків'янка влаштувала "заплив" в масці-безпека-перш за все