Тіло 52-річної харків'янки Оксани Коломієць, яка зникла безвісти на початку червня 2020 року, знайшли в лісопосадці на Олексіївці.

Нагадаємо, Оксана Коломієць 6 липня о другій годині дня пішла зі своєї квартири по проспекту Перемоги, 66. Останній раз її бачили в день зникнення в пункті прийому вторсировини (збирала і здавала пляшки) біля супермаркету на проспекті Перемоги. За день жінка з'явилася там кілька разів. При цьому вона була сильно п'яна. До пенсії жінка працювала медсестрою.

Весь цей час пошуками жінки займалася близькі та волонтери пошукової групи «Мілена».

Зниклу виявили випадково - її труп знайшли бійці Нацгвардії, коли прочісували територію в пошуках зниклої нещодавно Анни Скиртенко.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, у Харкові тривають пошуки Анни Скиртенко. Жінка пішла з дому вранці 16 серпня, за словами родичів - прогулятися в ліс на Олексіївці - і не повернулася.

Добровольці з пошукової групи "Мілена" вдень і вночі ведуть її пошуки. Анна Скиртенко страждає на анорексію і може потребувати допомоги. Документів вона з собою не взяла, їжі теж, тільки трохи води.
Пошуковцям потрібно більше добровольців, які зможуть допомогти в розшуку зниклої.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Харковом безслідно зникла молода мати з янголятком на руках-рідні не в собі від горя

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові зникла блакитноока красуня з чорним рюкзаком-мати не знаходить собі місця

Також «Знай.иа " писав, що Під Харковом розшукують рідних чоловіка з синдромом Дауна-не пам'ятає навіть свого імені