Київський райсуд Полтави переніс через карантин підготовче засідання у справі щодо мера Харкова Геннадія Кернеса та двох його охоронців.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у суді.

"Підготовче засідання у кримінальному провадженні перенесене через неявку учасників справи у зв’язку з вжитими заходами, спрямованими на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), та запровадженим на території України карантином", - зазначили у суді.

Чергове засідання суду відбудеться 11 вересня о 10:00.

Кернес, скріншот з відео
Кернес, скріншот з відео

Нагадаємо, 10 липня Київський райсуд Полтави переніс на серпень підготовче засідання у справі щодо Кернеса та двох його охоронців. Суд задовольнив клопотання адвоката Кернеса Олександра Гунченка про відкладення розгляду через продовження карантину до 31 липня.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Підготовче судове засідання по обвинуваченню мера Харкова Геннадія Кернеса і його охоронців Віталія Блинникова і Євгена Смицкого в тортурах двох активістів Евромайдану перенесли в сьомий раз.

За увесь час підготовче засідання по справі Геннадія Кернеса повинно було відбутися 28 лютого. Але через карантин його перенесли на 20 березня, потім на 8 і 29 квітня, 22 травня, 12 червня та 10 липня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові дружок Кернеса попався на "лівих" мільйонах - дорвався до корита

Як повідомляє портал «Знай.uа» Харків терпить десятиліття війни між Кернесом і Фельдманом: як починалася " битва титанів"

Також «Знай.uа» писав, що Разумков в Харкові "зашифрував" ім'я суперника Кернеса на виборах, у Зеленського кидають жереб: "Їх багато..."