26 липня, о 10 годині ранку в поліцію надійшов дзвінок від машиніста електропоїзда сполученням "Козача Лопань - Харків" про те, що пасажири порушують масковий режим.

Про це повідомила пресслужба поліції Харківської області.

На місце виїхали співробітники групи реагування патрульної поліції. Вони провели з громадянами профілактичну бесіду про важливість дотримання встановлених правил карантину.

Через "безмасочників" електричка простояла на станції в Дергачах близько 25 хвилин.

Інформацію зареєстрували в Єдиному обліку заяв і повідомлень Дергачівського відділу поліції.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

електричка, скріншот з відео
електричка, скріншот з відео

Нагадаємо, 8 липня, приміський поїзд №6015 Козача Лопань - Харків прибув на кінцеву станцію з затримкою в 49 хвилин. Причиною стало порушення пасажирами карантинних вимог, а саме - перебування в електричці без захисних масок.

Пасажирів-безмасочників під час посадки в поїзд на станції Дергачі виявили провідники та працівники воєнізованої охорони регіональної філії "Південна залізниця" - вони як раз здійснювали черговий рейд щодо дотримання громадянами карантинних вимог. На зауваження і роз'яснення залізничників пасажири не реагували, як і на нагадування по гучномовцю про важливість користування індивідуальними засобами захисту. Провідники були змушені викликати наряд поліції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У харківських електричках ловлять безмасочников замість зайцев

Як повідомляє портал «Знай.ua» Під Харковом "здувся" швидкісний Hyundai, довелося викликати таксі

Також «Знай.ua» писав, що Харків'яни будуть витрачати більше часу на електрички