У Харкові залізничники спільно з воєнізованою охороною почали рейди в електропоїздах. Вони перевіряють наявність у пасажирів масок.

Про це передає прес-служба "Південної залізниці".

Починаючи з 20 червня залізничники разом з воєнізованою охороною почали перевіряти, чи користуються пасажири електричок засобами індивідуального захисту. Коли такий пасажир виявляється, йому роблять зауваження і рекомендують надіти маску, дотримуватися дистанції і займати місця тільки для сидіння. Також під час рейду проводять роз'яснювальні бесіди щодо профілактики захворюваності COVID-19.

фото: Південна залізниця
фото: Південна залізниця

Поки що тим, хто без масок, роблять зауваження і настійно рекомендують вдягати засоби захисту і дотримувати соціальну дистанцію.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

«У разі незгоди пасажира скористатися захисною маскою локомотивна бригада змушена зробити зупинку потяга і викликати на місце наряд Національної поліції, оскільки дані дії передбачають притягнення до адміністративної відповідальності», – розповіли в прес-службі Південної залізниці.

фото: Південна залізниця
фото: Південна залізниця

Зараз в рамках обслуговування регіональної філії ПЗ щодня курсує 156 приміських поїздів. З 24.06.2020 почнеться курсування ще 23 приміських поїздів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українців запхали в електрички-душогубки, двісті кілометрів пекла на одній нозі - "не Можна було залишити спецпотяг?"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Харків'ян запхали в убиті вагони електричок за подвійною ціною

Також «Знай.ua» писав, що Харків'яни будуть менше штовхатися по електричках - запускають нові поїзди