У Харкові триває карантин, але багато харків'яни все-таки плутають, що означає ослаблення, а що скасування карантинних заходів. Наприклад, в харківському метро можна побачити величезну кількість пасажирів, які "плювати" хотіли на карантин. І що найсумніше, що основна маса таких особистостей перебуває серед пенсійного населення.

Кадрами "недбалості" харківських пасажирів поділилися в телеграм-каналі ВІХА(Харків).

"60+ 20+ 😷 Хтось із них знає більше про епідемію і ризик заразитися",- написали в повідомленні.

На кадрах можна помітити, що пенсіонери, ті які знаходяться в групі ризику по коронавірусу, не дотримуються маскового режиму, тим самих піддаючи себе небезпеці зараження. На противагу їм виступає молоде покоління харків'ян, які носять маски, тим самим дотримуючись карантинних правил і менше піддають себе ризику заразитися або заразити інших.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, в щодо тих осіб, які принципово не бажає носити маски, поліція має право складати адміністративні протоколи за ч. 1 ст. 44-3 (порушення правил карантину людей). Санкція передбачає штраф для громадян - від 17 до 34 тисяч гривень та для посадових осіб - від 34 до 170 000 гривень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кличко посилить контроль за киянами, штрафи не за горами, - "Розслабилися!"

Як повідомляє портал «Знай.ua» В метро Харкова оселилося "воно", поки городяни були на карантині

Також «Знай.ua» писав, що Харків'яни масово "чхають" на масочний режим в метро - літо, жарко