Харків'яни розкритикували роботу метрополітену під час карантину і особливих вимог до чистоти і дезінфекції. Вони побачили брудні шибки та двері на входах на станції метро. Про це повідомляється на Телеграм-каналі Віха.

В харківському метро виявили розсадник вірусу Фото: скріншот

Городяни заявили, що скла настільки брудні, що невідомо, що там може жити крім коронавіруса. Звернули увагу і на брудні двері, через які щодня проходять тисячі людей.

Харківське метро Фото: ТГ Віха

На фото видно, що скла на вході на станції метро дійсно брудні і каламутні, покриті багаторічною пилом. Чи буде реакція метрополітену і безпосередньо прибирання невідомо.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Харківське метро Фото: ТГ Віха

Варто відзначити, що в Харкові після карантину відновила роботу залізниця. Зараз курсують електрички по передмістю і деякі поїзди далекого прямування. Однак під час коронавирусного локдауна Укрзалізниця та харківські чиновники в тиху домовилися про суттєве підвищення вартості проїзду в приміських поїздах. Тепер поїхати на електричці стане в 2-3 рази дорожче. Це викликало обурення серед харків'ян і жителів області, так як сервіс Укрзалізниці не змінився і потяги продовжують горіти і ламатися на шляху прямування.

Також нещодавно в Харкові місцевий житель вирішив ускладнити життя городян і розпилив у трамваї перцевий газ. Після цього люди почали кашляти і чхати, а у деяких потекли сльози з очей. Невідомий, який розпилив газ швидко зник. Об'єктом нападу виявився кондуктор.

Крім дивного і застарілого транспорту, а також безладу в ньому Харківщина страждає і від ям на дорогах. У самому Харкові місцеві жителі поскаржилися на величезні ями-озера у дворі і на вулиці. Вони відзначили, що писали скарги в усі можливі інстанції, але ніхто нічого не робить.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Харкові подорожчали електрички.

Знай писав, що в харківському трамваї розпорошили слезотовивый газ.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові вулиця перетворилася в одну велику яму.