Харків заливають дощі, а вулиці міста перетворюються на річки. Місцева влада нічого не роблять, щоб дощі не перетворювалися в стихійне лихо. Телеграм-канал Ху*вий Харків показав у що перетворилися двори.

Тут напрошується питання, хто розбомбив асфальт і скільки років тому, так як ями досягають вражаючої глибини. Після дощів вони наповнені водою і являють собою невеликі озера, які складно обійти. Дана ситуація розгорнулася у дворі будинку, розташованого по вулиці Сердюка, 38.

Місцеві жителі обурені до межі, так як скарги і заяви не мають ніякої сили і не призводять хоч до якогось результату. Люди скаржаться, що ЖЕК лише відписується і «ремонтує» дощову каналізацію, якої там немає.

Вулиця з ямами в Харкові Фото: ТГ-канал Ху*вий Харків

В іншому районі Харкова нещодавно автомобіль провалився під асфальт. Перед цим на цьому місці велися роботи по ремонту труб. Комунальники зняли асфальт, а після закінчення робіт засипали яму землею та гравієм. Автомобіль проїжджав по цій ділянці і передніми колесами провалився під землю. Машина не змогла виїхати, тому водій попросив допомоги.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Під Харковом стався інцидент, який ще раз доводить бездіяльність і недбалість місцевих комунальників. Дитина провалився у відкритий люк. Ситуація не дійшла до критичного стану, і мама встигла витягнути малюка. Однак місцеві жителі відзначили, що люки зяють прірвою вже багато років і їх не поспішають закривати.

Нагадаємо, Знай писав, що в Харкові асфальт поглинув легковик.

Знай повідомляв, що під Харковом малюк провалився у відкритий люк.

Нещодавно Знай передавав, що у Кернеса хочуть відреставрувати парк за 23 млн грн.