Департамент комунального господарства Харківської міськради оголосив тендер на проведення реставраційних робіт в парку біля Палацу культури ХТЗ вартістю 22,9 млн грн.

Відповідне оголошення розміщено 27 травня в системі публічних закупівель "Прозорро".

За ці 23 мільйони гривень планують відреставрувати і підключити фонтан, встановити громадський туалет, облаштувати тротуари, виконати озеленення та освітлення, висадити квіти. Також, планується побудувати майданчик для вигулу собак, встановити десятки лавок та урн, і встановити огорожі дитячих і спортивних майданчиків.

парк з висоти

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тендерні пропозиції приймаються до 15 червня , а початок аукціону заплановано на 16 червня 2020 року. Роботи повинні бути виконані до 31 грудня 2021 року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Відремонтований після полону буксир "Яни Капу" повернувся в Одесу, на борту махає хвостиком і Джессі

Як повідомляє портал «Знай.ua» Львів'янам повернуть солодку візитівку Галичини, що буде на місці легендарної "Фабрики повидла"

Також «Знай.ua» писав, що изитка Франківська "облізла" і поміняла колір - городяни терміново показали Марцинкиву