Сьогодні, 4 червня в Харкові в 27-му трамваї невідомий розпилив газ з балончика на кондуктора.

Про це повідомили очевидці у групі "ХС•Харків "у соціальній мережі Фейсбук.

За даними очевидців, у пасажирів почали слезится очі, люди стали кашляти. Трамвай зупинили, половина пасажирів вийшла. Кондуктор, начебто, в порядку. Невідомий, який розпилив газ, зник.

"Доброго ранку називається. Їхала в 27-му трамваї на роботу на Французький бульвар. Щось сталося і якесь һуйло бризнуло газовим балончиком у кондуктора. Охрінів весь трамвай, тому що почало роз'їдати очі, всі стали кашляти. Пів трамвая вийшло, кондуктор ніби в порядку. һуйло зник",- написали в повідомленні.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Вся інформація перевіряється.

трамвай, скрін з відео
трамвай, скрін з відео

Нагадаємо, у Київській області, у місті Буча, двоє учнів дев'ятого класу однієї із загальноосвітніх шкіл посварилися і застосували один до одного газові балончики.Правоохоронцям про подію повідомили педагоги школи. За їх словами, хлопчики посварилися і влаштували «дуель» - бризнули один в одного з балончиків газом «Терен-4».

В результаті цього багатьом присутнім при цьому учням стало зле. Їх терміново евакуювали, деяким знадобилася медична допомога. Були госпіталізовані півтора десятка дітей, які скаржилися на погане самопочуття. У них діагностовано хімічні опіки очей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові колишній хлопець виставив дівчині "рахунок" за подарунки і жорстоко побив - не дістанешся нікому

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві схопили дружка Путіна з газовим балончиком - робив це тільки в аптеках

Також «Знай.ua» писав, що У Львові іноземці занудьгували на карантині і пішли стінка на стінку, - "з антисептиком перебрали"