Пасажирські перевезення в Харківській області за шість місяців скоротилися на 40,6%.

З січня по червень 2020 року в Харківській області всіма видами транспорту було перевезено 159,6 мільйонів пасажирів, що становить 59,4% від обсягу аналогічного періоду 2019 року, повідомили в ГУ статистики у Харківській області, пише Depo.Харків.

Зокрема, залізничним транспортом перевезено 70 мільйонів пасажирів (-55,3%), автомобільним - 23,3 мільйонів чоловік (-49,6%).

Перевезення у тролейбусах скоротилися на 29,2%, трамваями - на 19,3%, а у метрополітені - на 49,4%.

Харківське метро, скріншот з відео
Харківське метро, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, співробітники харківського метрополітену вранці 10 липня вийшли на платформу станції метро "Московський проспект" з вимогою виплатити їм зарплати.

На платформі зібралися близько 50 осіб, в основному машиністи. За їх словами, вони організували збір колективу, щоб підняти питання зарплат перед керівництвом метрополітену.

"Ми зібралися тут, бо нам не виплачують зарплату, не виплачуються відпускні",- розповів Дмитро Цирків, один з учасників протесту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше З харківського метро біжать машиністи, всюди черги: "Довіряй справах"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Машиніст харківського метро розкрив правду про пекельної работенке - премії обраним і поїзди-вбивці

Також «Знай.ua» писав, що У харківському метро зацепер зі сталевими нервами змусив посивіти очевидців