Автобус «Богодухів-Харків», в якому перебували пасажири, загорівся на ходу

Як повідомили на сторінці Брутальний Харків у соціальній мережі фейсбук, займання сталося в Солоницівці. Першим увагу на те, що з транспортним засобом коїться щось недобре, звернув увагу водій автомобіля, який їхав за автобусом. Він почав сигналити, але ніхто не звернув на нього уваги.

🔥🔥Автобус Богодухов - Харьков загорелся на ходу вместе с пассажирами!!!🧯 ЧП Произошло в Солоницевке. Чудом никто не пострадал! Со слов людей в автобусе, сзади ехала машина и сигналила, никто сразу не обратил внимание, затем дым пошёл в салон и люди начали орать во все горло, что «мы горим». 😱 Тушили автобус минут 5. Теперь, кто пешком, кто на попутках добираются домой...

Geplaatst door Брутальный Харьков op Maandag 20 juli 2020

Люди зрозуміли, що щось не гаразд, тільки після того, як дим повалив у салон, а пасажири почали кричати «ми горимо» та вискакувати з автобуса.

Транспортний засіб гасили протягом декількох хвилин. Так як автобус вийшов з ладу, пасажирам довелося добиратися додому пішки або ж ловити попутні автомобілі.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

за словами прес-секретаря Головного управління ДСНС в Харківській області Ігоря Лупандіна, займання сталося близько 20:05 вечора напередодні. В автобусі на момент НП перебували 15 пасажирів.

Відзначимо, що водій автобуса, відчувши запах гару, заглушив мотор, з якого валив дим. Попередня причина пожежі – технічна: пошкодження паливної системи.

Рятувальники до гасіння не залучалися. На щастя, ніхто з людей не постраждав.
Нагадаємо, що швидкісний поїзд Hyundai за маршрутом Київ-Харків ввечері 20 липня зупинився в Люботині і довго стояв. Потім людям оголосили, що далі склад не поїде.

Про це повідомили очевидці в соцмережах.

Поломка виявилася серйозною, поїзд не змогли полагодити на місці.

Також, в Харкові днями черговий зацепер вирішив полоскотати собі нерви з допомогою екстриму. Як повідомляється, юний харків'янин прокотився між вагонами метро.

Відеозаписом поділилися очевидці у групі "Ху**вий Харків" в соцмережі ВКонтакте.

На жаль, на відео потрапив лише кінець цій "історії", а саме як страж порядку помітивши юного екстремала затримав його для виховної бесіди.

Також «Знай.ua» писав, що Під Дніпром електричка розвалилася на ходу - вагони розсипалися, як картковий будиночок

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Харкові помічений «21-й пасажир трамвая», - зацепер, який вирішив покататися на сходах громадського транспорту, не думаючи про власну безпеку. Крім того, з ним був хтось менше зростанням, - імовірно, дитина

Раніше «Знай.ua» писав, що В метро Харкова назріває скандал і бунт співробітників. Все із-за того, що їм не виплачують зарплати з березня місяця. Співробітників залякує начальство і загрожує звільненням, тому багато відмовилися говорити про проблеми підприємства