Представники "Блоку Кернеса - Успішна Харківщина" передали жительці Краснограда Харківської області гуманітарну допомогу, яка насправді надійшла від Червоного Хреста.

Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook депутат Харківської міськради Ігор Черняк, передає Depo.Харків.

"Бачив-бачив, але такого не бачив. Мешканці Краснограда Харківської області представники «Блоку Кернеса — Успішна Харківщина» передали гуманітарну допомогу.
І все б нічого, але гуманітарка ця — з наклейками від Червоного Хреста. Ще раз — у Харківській області від імені блоку Кернеса розвозять гуманітарку від Червоного Хреста ", - написав Черняк.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"З боку Червоного Хреста України буде проведено службове розслідування з цього приводу. Червоний Хрест України є неупередженої, нейтральною та незалежною організацією, мета і завдання якої мають виключно гуманітарний характер і полягають в тому, щоб надавати допомогу людям, які найбільше цього потребують. У своїй діяльності ми дотримуємося нейтральності, тобто ми поза політикою і не підтримуємо політичні партії",- прокоментували ситуацію представники Червоного Хреста.

Харків'яни не могли пройти повз цієї історії і активно почали коментувати пост Черняка:

"Охохох"солдат, це заліт!", "А тексти Успішному копіпастять із Краснокутської правди за 1967", " Тю, та ту гуманітарку вже кілька разів перепродали) але на деталях попалилися)", " Нєт, цар - хароший, це бояри хуспешниє..." Звичайна практика ригов, піаритися на чужій гуманітарці", " Ігор за борди він як правило не платить , тупо нагинає", " А що ви хотіли побачити від Наперсточника? Турботу про людей, яких він обкрадає щодня?".

джерело: Успішна Харківщина (facebook)
джерело: Успішна Харківщина (facebook)

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кернеса знайшли лежачим на руїнах в "нетрях" Харкова

Як повідомляє портал «Знай.ua» Фельдман підклав Кернесу свиню перед виборами: "Йду в мери Харкова"

Також «Знай.ua» писав, що Кернес подарує харків'янам шикарний фонтан замість гречки - напружився перед виборами