У Харкові нова система єдиного електронного квитка досі працює зі збоями. Як виявилося, термінали поповнення не приймають національну валюту нового зразка.

Своєю історією поділився харків'янин в групі "Х**вий Харків".

Як виявилося, термінал вперто відмовлявся приймати в себе нові 200 грн.

"Розрядився е-х*икет, вирішив поповнити його нової двухсоточкою. Всі термінали радісно послали мене на х*й. Те ж саме зробила і працівник метро. Покатався в метро з 8 б*ять, довіряючи справам",- розповів харків'янин.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

" Переживеш", " Скажи спасибі що не всмоктав а міг всмоктати і не поповнити", " було б цікавіше якби забрав 200грн і не поповнив", " у мене так 50 грн нові не хотів брати", " Эху*ня не тільки не приймає нові 500,200,100,50, 20", " Автор явно не у курсі що таке воно не приймає.Пішов би поміняв та поповнив", " Треба було подтереться нею - тоді б прийняв", " Ти б ще штуку туди запхати спробував", " Вони не всі 20 нові приймають. А ти 200 запхати хотів )))",- з сарказмом коментували харків'яни.

Нагадаємо, харків'яни зіткнувся з проблемою поповнення е-квитка. Своєю історією чоловік поділився у групі "Х**вий Харків" в соціальній мережі ВКонтакті.

Як стало відомо з повідомлення, то чоловік купив карту, а після закинув 100 грн в термінал. Як був впевнений герой історії, то залишок повинен був перейти назад на карту, але в терміналу були інші плани на цей рахунок і машина закінчила операцію, гроші не надійшли.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше машиніст харківського метро розкрив правду про пекельної работенке - премії обраним і поїзди-вбивці.
Люди не отримують зарплат, але отримують погрози від заможних начальників. Про ситуацію розповів і показав YouTube-канал Кнопки і Телеграм-канал «Х*евый Харків»

Як повідомляє портал «Знай.ua» У харківському метро після страйку машиністів зменшили интервали між поїздами до 11 хвилин і з-за цього на платформах почали збиратися натовпи харків'ян

Також «Знай.ua» писав, що У харківському метрополітені після виходу машиністів у п'ятницю, 10 липня, на акцію протесту на станції "Московський проспект" почалися перші звільнення