У харківському метро після страйку машиністів зменшили интервали між поїздами до 11 хвилин і через це на платформах почали збиратися натовпи харків'ян.

Про це повідомили очевидці у групі "Х**вий Харків" в соцмережі ВКонтакті.

На фото одна зі станцій харківського метро, на якій просто величезна кількість людей.

Як стало відомо з повідомлення, то такі черги викликані тим, що інтервали збільшили до 11 хвилин. Адже потік людей великий і вони постійно прибувають, особливо в години-пік. Тому логічніше пускати більше складів, щоб всі могли виїхати.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Але з-за звільнень, просто не вистачає машиністів і поїзди пустити частіше фізично неможливо.

"У метро з 8 ох**вшие черги і інтервали по 11 хвилин, машиністів звільняють, ЗП не платять, е-тікет вводять. А ти довіряй справам далі",- прокоментував те, що відбувається автор.

" Я буду ржати якщо вс машиністи звалять на страйк)", " Ну так звільняйтеся усі. І буде вам щастя", " Ну так це показуха щоб підвищити ціну", " Гепа вирішив приватизувати метро і для цього хоче його банкрутом зробити щоб купити за 8 гривень", " Чим Вам поганий Геша? Назвіть гідну людину на пост мера Харкова", " Че, терпіли, довіряєте справам досі?) Вибрали зміни?)", "Банду - геть!",- коментували користувачі соцмережі.

Нагадаємо, працівники харківського метрополітену вранці 10 липня вийшли на платформу станції метро "Московський проспект" з вимогою виплатити їм зарплати. На платформі зібралися близько 50 осіб, в основному машиністи. За їх словами, вони організували збір колективу, щоб підняти питання зарплат перед керівництвом метрополітену.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В результаті реконструкції території Круглого ринку, де раніше розміщувалися десятки "барахольщиков", втратили місця для продажу свого товару торговці організували свою діяльність прямо під вікнами житлових будинків

Як повідомляє портал «Знай.ua» 8 липня вдень на ринку біля станції метро Героїв Праці невідомий кинув гранати в бік людей. В результаті події ніхто з людей не постраждав. Предмет виявився макетом ручної гранати «Ф-1».

Також «Знай.ua» писав, що харківському метрополітені після виходу машиністів у п'ятницю, 10 липня, на акцію протесту на станції "Московський проспект" почалися перші звільнення.