Україна вже тривалий час знаходиться на карантині через пандемію коронавірусу. Через це на всій території країни ввели жорсткі карантинні заходи, щоб уникнути розповсюдження вірусу.

Згідно з постановою Кабміну, з 6 квітня кожен громадян України повинен носити з собою документи, щоб правоохоронці могли перевірити чи не повинні ви знаходиться на самоізоляції.

Скріншоти

Харківські правоохоронці вже почали перевіряти людей на вулицях. Так, ввечері вони зупинили одного з місцевих жителів і попросили надати документи для перевірки. Але в свою чергу харків'янин попросив надати документ з мокрою печаткою, що посвідчує постанова Кабміну про посилення карантинних заходів.

Після чого харків'янин попросив поліцейського надати посвідчення і заявив, що напише на нього скаргу. Після чого чоловік просто взяв і пішов по своїх справах.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу
Показати ще

Нагадаємо, психіка під час карантину – як самоізоляція здатна вплинути на людину.

Як повідомляв Знай.uа тотальне безробіття і зубожіння — карантин в Україні нищить провідні галузі.

Знай.uа писав, українцям продають небезпечні антисептики – підроблені засоби залишають опік і не тільки.