Вчора, 14 липня мер Харкова Геннадій Кернес опублікував номер телефону, за яким пропонує дзвонити всім постраждалими від нічної стихії. Так само мер не забув згадати, що під час стихійного лиха комунальні служби "спрацювали чітко" і ніяких серйозних подій під час зливи не сталося.

Але як виявилося, з цим твердженням не згодні самі харків'яни. Своїми міркуваннями вони поділилися у групі "Х**вий Харків" у соціальній мережі ВКонтакті.

Як виявилося, городяни ніяких працюють зі стихією служб не спостерігали і їм було цікаво дізнатися, про кого обмовився Кернес.

"Завдяки вашій довірі справам, всі служби спрацювали чітко, як і повинно бути в #УспешныйХарьков. Які саме — не зрозуміло",- написав анонімно автор.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Головне про о*колизам герпесу вселити, що дощ це стихійне лихо служби всю ніч боролися з нею", " Всі лінія трамваїв за тракторів встала-це називається без пригод?!", "В 1995 році Диканівські очисні чистили водолази кілька тижнів", " Чітко! Пацани взагалі хлопці! Вміють, можуть!", "Харків'яни ви з добрих спонукань вибирайте Курноса?", "Цією службою була служба доставки кокаїну", " Автор, ну що ти насправді. У Харкові у цьому році виділено 450 млн грн на прибирання дощу", це ж скільки бабла можна списати в нікуди",- міркували харків'яни.

Нагадаємо, 13 липня в Харкові пройшла потужна злива, після якої по місту не можна ні проїхати, ні пройти. Із-за дощу і непрацюючих зливових каналізації затопило дороги, тепер по Харкову можна пересуватися тільки вплав. Найкмітливіші городяни навіть дістали човни надувні матраци.

Починаючи з 10 годин вечора користувачі соцмереж почали ділитися відео затопленого міста. У Харкові пустилася злива, а міські комунікації не витримали стихії. Величезні калюжі, що нагадують озера, розлилися на Клочківській, Московському проспекті, на Новій Баварії і біля Центрального ринку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кернес відкриє у Харкові гігантський фонтан перед виборами

Як повідомляє портал «Знай.ua» Карантин "завадив" Кернесу приїхати в Полтавський суд - "прогулює" в сьомий раз

Також «Знай.ua» писав, що Харків'яни накривають косяки комунальників Кернеса подушками